Michelle Obama könyve a legjobb amerikai könyvek között

Bulvár

Az amerikai Barnes & Nobles könyvesbolt-hálózat bejelentette a 2022-es év legjobb könyveinek listáját. A top 10-ben szerepel Michelle Obama a The Light We Carry című könyve is.

A volt first-lady mindennapi tanácsokkal látja el olvasóit, hogy hogyan maradjunk egyensúlyban és hogyan ne veszítsük el a reményünket a mai kusza világban. A legjobb tíz könyv között szerepel még R.F. Kuang Babel, Celeste Ng: Our Missing Hearts, Louise Penny: The World of Curiosity, Ben Macintyre: Prisoners of the Castle, Jenette McCurdy: I am Glad My Mom Died, Bonnie Garmus: Lessons in Chemistry, A.F Steadman: Scandar and the Unicorn Tief, Tess Gunty: The Rabbit Hutch, Siddharta Mukherjee: The Song of the Cell.

A lista változatos, az olvasmányos  regénytől a fantasy könyveken át a tudományos, orvosi könyvekig minden megtalálható benne.

A Barnes & Nobles az Egyesült Államok egyik legjelentősebb könyvkereskedő hálózata. Az 1886-ban alapított vállalat jelenleg 614 bolttal rendelkezik USA-szerte, a legnagyobb, több szintes könyvpalotát a New York-i Union Square-en találják meg az olvasók.

– Vida Virág –