Termelői Nap Miskolc

Vasárnap ismét várja a miskolci Termelői Nap az érdeklődőket

Helyi hírek

Jó hangulatú közösségi programban lesz részük azoknak, akik vasárnap kilátogatnak a miskolci Termelői Napra. A kilenc órától kezdődő program helyszíne továbbra is a Szent István tér. 

Akik már megfordultak itt, azok tudják, hogy a rendezvény találkozási pont a termelők és a fogyasztók között, minden hónap harmadik vasárnapján. Lehetőséget biztosít a helyi őstermelőknek és kézműveseknek a bemutatkozásra, az ide látogatóknak pedig kulturális programokkal, kézműves foglalkozásokkal is kedveskedik.

Szörpök, kézműves sajtok, gasztronómiai különlegességek

A vásár kínálata rendkívül változatos: a lekvárok, szörpök, kézműves sajtok, és egyéb gasztronómiai különlegességek mellett textil termékek is helyet kapnak a standokon. Az őstermelők és helyi kézművesek gondoskodnak arról, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvesebb terméket.

Friss, megbízható eredetű termékek kaphatóak

Természetesen, mint minden valamire való piacon, idény jellegű zöldségek és gyümölcsök is kaphatóak itt. A kézzel készített ajándéktárgyak pedig remek választást nyújtanak mindazoknak, akik egyedi, helyi termékekkel szeretnének meglepni szeretteiket. A termékek frissessége, megbízható eredete, megfelelő ára, valamint a széles áruválaszték összességében garantálja azt, hogy üres kosárral senki sem tér innen haza.