Többször fizettek a mobilért, de a miskolci csaló senkinek sem adott semmit

A miskolci férfi egy internetes oldalon keresztül kínálta portékáját még 2019 októberében. Az ország különböző területén élő gyanútlan vevők, a vételárat minden esetben előre elutalták, de a 26 éves férfi a mobilt soha nem küldte meg, és a pénzt sem utalta vissza – olvasható a police.hu-n.

Nemzetközi embercsempész-hálózatot számolt fel a rendőrség

Nemzetközi embercsempész-hálózatot számolt fel a rendőrség, a szervezet tagjai fejenként 500 és 1000 euró közötti összegért főleg arab és afrikai országokból érkező illegális migránsokat csempésztek át Szerbián keresztül Magyarországra még 2014-ben – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) vasárnap a rendőrség honlapján.

Tenerifén fogtak el egy több száz milliós költségvetési csalás miatt elítélt magyar férfit

Tenerifén fogtak el egy több száz milliós költségvetési csalás miatt márciusban börtönbüntetésre ítélt férfit, aki ellen európai elfogatóparancsot adtak ki, mert a büntetése elől külföldre menekült – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda szerdán.

Három percen belül elfogták a rablókat Borsodban

Épp kerékpárját vette le a vonatról a Hernádnémeti-Bőcs vasútállomáson egy fiatalember szeptember 19-én délután 3 körül, amikor két férfi megszólította valamilyen ürüggyel. Nem sokat teketóriáztak egyikük hátulról lefogta, míg társa erőszakkal elvette a biciklit és azzal menekültek el – derül ki a megyei rendőrség közleményéből.