Vádat emeltek a zalai szülész-nőgyógyász osztályvezető ellen, aki ingyenes ellátásért alkalmanként 15.000 forintot fogadott el

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség indítványára a bíróság egy orvos és az asszisztense cselekményét bűnszövetségben elkövetettnek minősítette. Az orvos az egyébként ingyenes ellátásért alkalmanként 15.000 forintot fogadott el, míg asszisztense a pénzek átvételében nyújtott segítséget.

Egy belga nő ellen emeltek vádat a Balatonszabadi vasúti baleset miatt

A Kaposvári Járási Ügyészség közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség és közérdekű üzem működése gondatlan megzavarásának vétsége miatt emelt vádat egy húszas éveiben járó belga állampolgárságú nővel szemben. Az elkövető a forgalmi okból a vasúti átjáróban rekedt autóját elsodorta a dél-balatoni vasútvonalon közlekedő szerelvény.

Autókereskedő cég álképviselője ellen emeltek vádat Somogyban

A Kaposvári Járási Ügyészség nagyobb kárt okozó üzletszerűen elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy harmincas éveiben járó kaposvári férfival szemben. Az elkövető tisztában volt vele, hogy nem járhat el a cég képviseletében, mégis számos bűncselekményt követett el a Kft. működtetése során.