Kedvezményes szökőnap az országban

Wellness

A Magyar Fürdőszövetség szökőév alkalmából 2020-ban megrendezi a „Szökjön ki egy fürdőbe” akciót. A kezdeményezéshez csatlakozott fürdők 2020. február 29-én 50% díjkedvezménnyel és programokkal várják a vendégeket

Ebből az alkalomból Országszerte 26 fürdő jelezte, hogy részt vesz az akcióban, jelentős részük az ország legnagyobb fürdőiként tarjuk őket számon.

Néhány helyszínen nemcsak egy-egy szolgáltatásból adnak kedvezményt, hanem a belépőt adják féláron ezen a napon, hanem valamilyen ingyenes programot is szerveznek erre a napra.

A kedvezményt biztosító fürdők listája a következő:

A Hungarospa Hajdúszoboszló a gyógyfürdőbe, az Aqua-Palace élményfürdőbe és az uszodába szóló szauna belépő árából kínál 50% kedvezményt: 800 Ft helyett 400 Ft-ba kerül.

Az egerszalók Saliris Resortban ezen a napon szaunafelöntések lesznek, és 50% kedvezmény jár a jázminos 50 perces teljes testes masszázsból, valamint a Selvert Thermal termékekből.

A Lenti Termálfürdőben a szaunavilág belépő 1100 Ft helyett 550 Ft-ba kerül.

A Kecskeméti Fürdőben a belépő árából adnak 50% kedvezményt.

A komáromi Brigetio Gyógyfürdő a fürdő és szaunabelépő árából ad 50% kedvezményt.

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő az 50%-os kedvezményt 20 perces gyógymasszázs és a 20 perces Caracalla kád kezelés árából biztosítja.

A Bükfürdő Thermal&Spa ekkor tartja a II. Bükfürdői szaunanapot, és 50% kedvezményt kínál a Kraxenofen® alpesi széna gőzfülke kezelés árából bármely teljes árú wellness kezelés megvásárlása esetén.

A Zalakarosi Fürdő  50% kedvezményt ad a Kalifornia kád igénybevételének árából.

A Kumánia Gyógy- és Strandfürdő a fürdőbelépő árából biztosít 50% kedvezményt, a 10 éven

felüliek ráadásul ingyen csúszdázhatnak.

Berekfürdőn minden fürdőbelépő és frissítő masszázs 50%-kal kevesebbe kerül, a szaunahasználat és a szaunafelöntéseken való részvétel pedig ingyenes.
A Hévízi Gyógytóban az egész napos Tófürdő belépőhöz vásárolt wellness-szaunavilág jegy 50% kedvezménnyel vehető igénybe.

A Törökszentmiklósi Városi Strandfürdőben a felnőtt és a nyugdíjas jegyek féláron válthatóak.

A Nagykátai Gyógy- és Strandfürdő 50% kedvezményt biztosít az egész napos felnőtt és nyugdíjas szaunás belépő árából.

A ráckevei Aqua Land Termál-és Élményfürdőben a Komplex zónás (fedett fürdő + vitál központ) jegyek árából 21:00 – 01:00 között biztosít 50% díjkedvezményt.

A Csongrádi Gyógyfürdő és Uszodában a felnőtt belépő, a kedvezményes belépő, a reggeli úszójegy és a családi jegy egyaránt 50% kedvezménnyel váltható, ráadásul szauna felöntéseket is tartanak ezen a napon.

A Termálfürdő Leányfalu minden belépőtípusra biztosítja az 50%-os kedvezményt 19:00-ig. Aznap 20:00-tól éjszakai fürdőzés is lesz, azonban arra külön belépő váltása szükséges.

A püspökladányi Sárrét Kincse Gyógyfürdőben szintén minden belépőjegyet féláron kaphatunk, ráadásul délután 4-től a vízi aerobic-on díjtalanul vehetünk részt.

A celldömölki Vulkán Gyógy-és Élményfürdő a normál családi napijegyből és a celldömölki lakosoknak szóló családi napijegyből biztosítja az 50% kedvezményt.

Miskolc mindhárom fürdőjében, a Miskolctapolca Barlangfürdőben, a Miskolctapolcai Strandfürdőben és a Selyemréti Strandfürdőben ingyenesen használhatjuk a szaunákat, ha egész napos fürdőbelépőt váltunk.

A Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő a szaunavilág napijegyből ad 50% kedvezményt, és szauna felöntéseket is szervez.

A hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszoda és Török Sándor Strandfürdőben a napi fürdőbelépő kerül 50%-kal kevesebbe.

A Harkányi Gyógyfürdőben az egész napos felnőtt, diák és 62+ belépőket adja féláron.

Az Igali Gyógyfürdőben a családi belépőért kell fele annyit fizetni.
Minimum 1 felnőtt és két 14 év alatti gyermek, maximum 2 felnőtt és három 14 év alatti gyermek válthat családi belépőt.

A Barack Gyógy -és Élményfürdő a 20 perces Caracalla masszázs kádfürdő árából ad 50% kedvezményt.

A siófoki Galerius Élményfürdőben a 15 perces Apolló masszázs és a Blue Hawaii koktél árából jár 50% kedvezmény.

A szegedi Napfényfürdő Aquapolis a Csendes Wellness belépőjegy árából biztosít 50% kedvezményt.

forrás: www.termalfurdo.hu