Országszerte Nőnapi akciókkal kedveskednek a hölgyeknek a fürdők

Wellness

Különleges szauna szeánszokkal, kedvezményes belépővel és szerenáddal kedveskednek a fürdőkben a hölgyvendégeknek a hétvégén.

Budapest: Aquaworld Resort
Március 8-án tematikus nőnapot tartanak. 10:00 és 18:00 óra között vízi vetélkedőkön, versenyeken és gyerekfoglalkozásokon vehetnek részt az érdeklődők. Délután lesz Miss választás és Pasi erőpróba is.

Cserkeszőlő: Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ
Március 8-án 14:00, 16:00 és 18:00 órakor vízi aerobikot tartanak a fedett fürdő tanmedencéjében, 15:00 órakor pedig a tiszaföldvári férfikórus kedveskedik szerenáddal a hölgyeknek. Ezen felül minden hölgyvendég ajándékot kap. A pénztárnál forralt borral és teával várják a felmelegedni vágyókat.

Harkány: Harkányi Gyógy- és Strandfürdő
Kedvezmények és ajándéksorsolás a nőnapi hétvégén Harkányon. Március 6-án, pénteken 30% kedvezményt adnak a hölgyeknek a frissítő szolgáltatásokra, szombaton szintén 30% kedvezményt a wellness szolgáltatások árából lehet majd igénybe venni, míg vasárnap 50% kedvezmény jár a hölgyvendégeknek az egész napos és délutáni teljes árú és kedvezményes belépőjegyek árából. Ajándéksorsolást is tartanak azon hölgyvendégek között, akik péntek-vasárnap között belépőjegyet vásárolnak: egy kétszemélyes hétvégét sorsolnak ki szállással és fürdőbelépővel.
Kecskemét: Kecskeméti Fürdő
Március 8-án, minden hölgy vendég 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhat Élményfürdő, valamint Élményfürdő+Versenyuszoda belépőt. A hölgyeknek egy bonbonnal is kedveskednek majd a jegyvásárláskor. Ezen felül vasárnap különleges szauna programmal is várják nem csak a hölgyeket, hanem az urakat is a Kecskeméti Fürdőben.
Mórahalom: Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő
Március 9. és 13. között hétfőtől péntekig Nőnap alkalmából a mórahalmi hölgyek számára kedvezménykártya felmutatásával ingyenes a belépés a fürdőbe!
Szeged: Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő
Március 8-án nőnap alkalmából a hölgyek részére 25% belépődíj-kedvezményt biztosítanak, valamint 15:00 és 17:00 között az alábbi programokhoz lehet csatlakozni: meridián torna, aqua salsa, vízi tai chi, hangfürdő, kreatív foglalkozás, hennás testfestés, egészségügyi állapotfelmérés: vércukor és vérnyomásmérés, testsúly-, testzsír százalék mérés, BMI meghatározás, táplálkozási tanácsadás, hastánc és formációs tánc bemutató. Csak ezen az napon, a 30 perces frissítő masszázst a hölgyvendégek 1000 forintos áron vehetik igénybe.
Napfényfürdő Aquapolis
Március 6-án Nőnapi partyt tartanak a Csendes Wellnessben 21:00 és 01:00 között. A szokásos wellness program mellett, egy kis mozgással, és az ehhez kapcsolódó életmód-tanácsadással színesítik az estét. A Megafitness szakmai vezetőjével találkozhatnak az érdeklődők, és kaphatnak hatásos fitness tippeket, vagy éppen egy új életmód lehetőségét. A vendégeket welcome drinkkel fogadják, szaunaszeánszokat tartanak, lesz aquafitnessz és nőnapi quiz fürdős nyereményekért. A vendégeket az est folyamán DJ szórakoztatja, a belépő pedig személyenként 2800 forintba, pároknak fejenként 2600 forintba kerül.