Várják a feleslegessé vált sportfelszereléseket

Sport

„Van kinőtt sportruházatod, esetleg feleslegessé vált sportszered? Hozd el, van, akinek szüksége lehet rá!

Ezzel a felhívással fordul a segíteni vágyókhoz a Danone Magyarország Kft., amely adományokat gyűjt az állami gondozott gyerekek számára. A vállalat emellett az MLSZ szakmai támogatásával 2017. április és május folyamán országos gyermek labdarúgó tornákat szervez 12 magyarországi régióban, régiónként 6 csapat részvételével, az U12-es korosztály számára.

A régiók győztesei az országos döntőben vesznek részt, a tornán élen végző csapat pedig Magyarországot képviseli majd a Danone Nations Cup elnevezésű nemzeti fináléban, amely 32 ország részvételével zajlik 2017 októberében, az Amerikai Egyesült Államokban, New Jerseyben.

A Danone Focikupa a Gyermekekért – Higgy az Álmaidban! elnevezésű viadal debreceni fordulóját május 20-án, 10.30 órától rendezik a pallagi edzőközpontban.

A sportruházatot, sportszereket a torna debreceni fordulójának időpontjáig, azaz május 20-ig folyamatosan lehet hozni az akadémiára (Debrecen-Pallag, Mezőgaszdász u. 1.), de a DVSC-Újpest bajnoki mérkőzés napján, május 6-án egész nap várjuk az adományokat a Nagyerdei Stadionban található DVSC Ajándékboltban.

A Danone a torna elődöntőjén adja majd át az összegyűlt adományokat a Debrecen környéki állami gondozott gyerekek számára az Egészséges Életmódért Hit és Sport Alapítvány közreműködésével.

Aki segíteni szeretne, látogasson el a megadott gyűjtőállomásokra, vagy keresse az esemény régiós szervezőjét, Kolozsi Gergőt a 06 30 566 7410-es számon.