Holman Dávid sérülés után először volt kezdő a Slovanban

Sport

Holman Dávid örömmel fogadta, hogy hosszú térdsérülése után szerdán kezdőként térhetett vissza a Slovan Bratislava labdarúgócsapatába.

“Örülök, hogy ennyi idő után ismét kezdő tudtam lenni és 68 percet kaptam. Jól éreztem magam a pályán, bár biztosan látszott, hogy játékhiányom van” – nyilatkozta az M1 aktuális csatornán az ötszörös válogatott középpályás.
A pozsonyiak 1-1-es rendes játékidőt követően tizenegyespárbajban jutottak tovább a másodosztályú Samorín otthonában a Szlovák Kupa negyeddöntőjéből.

A magyar futballista elmondta, a térdszalag-szakadását követően egy ideje már ismét egészséges, de úgy gondolták, hogy a második súlyos sérülése után egy kicsit több idő kell a visszatéréshez, és az edzője is így látta jónak. “Engem is meglepett, hogy két ilyen sérülés után sok lehetőségem volt eligazolni télen, de végül az lett a döntés, hogy ezt a félévet még mindenképpen Slovan-mezben szeretném lejátszani. Bízom benne, hogy egyre több lehetőséget fogok kapni, és jó játékkal hozzá tudok járulni a bajnoki címhez és a kupagyőzelemhez” – magyarázta.

Hozzátette, hat éve szerepel a Slovanban, ezért szeretne még játszani a csapat színeiben, és adott esetben tiszta lappal távozni, de a jövőjével kapcsolatban még minden képlékeny. A pozsonyiak a bajnoki tabella második helyén állnak – egy ponttal lemaradva a Dunaszerdahely mögött -, a Konferencia-liga nyolcaddöntőjében pedig a svájci FC Basellel találkoznak majd.