Elkészült Miskolc beruházási térképe

Helyi hírek

Elkészült Miskolc beruházási térképe, amellyel a városlakók pontosabb képet kaphatnak arról, hogy a városban milyen megvalósult, folyamatban lévő és tervezett beruházások vannak.

A miskolci polgármesteri hivatal azt közölte szombaton az MTI-vel, hogy az érdeklődők a weboldal térképes információit követve folyamatosan nyomon követhetik a városban történő, elsősorban építési jellegű beruházásokat. A térkép neve:  www.mimap.hu.

A grafikus megjelenítés révén közérthető formában értesülhetnek fontos tudnivalókról: a projekt célja, leírása, fázisai, lefolyása, jelentősége, várható hatása, összefüggései – tették hozzá. Továbbá lehetőséget kapnak a megfelelő szakaszokban hozzászólni, beleszólni (közösségi tervezés), míg a “pin”-ekre kattintva megtekinthetők a beruházások médiaanyagai, sajtóhírei, a kapcsolódó programok linkjei, hírei.

A weboldalon a felhasználók beállíthatják, hol laknak, illetve milyen további ponthoz kötődnek a városban, és ha ezen a helyszíneken fejlesztések, projektek indulnak el, a felhasználók folyamatosan értesítéseket kapnak majd.

https://www.miskolc.hu/mimap-beruhazasi-terkep oldalon a folyamatosan bővülő, megtervezett, kivitelezés előtt álló beruházásokról további információ érhető el – áll a közleményben.

(MTI)