Nagy Feró

Nagy Feró büszkén mutogatja családjának a Kossuth-díját

Bulvár

Nagy Feró még mindig nagyon büszke a Kossuth-díjára, büszkén mutogatja a gyerekeinek és unokáinak.

A 75 éves énekes soha nem hitte volna, hogy idáig eljuthat, de nagyon örül a díjnak. A konyhájában tartja, hogy mindig láthassa.

Megdolgoztam érte, egy életmunkája van benne, az egyik legkülönlegesebb ereklyém. Mindig büszkén fogom mutogatni a gyerekeimnek, az unokáimnak, majd az ő gyerekeiknek is

– mesélte a Borsnak Nagy Feró, akit egyáltalán nem érdekelnek a rosszindulatú megjegyzések a díjával kapcsolatban. Szerinte azok, akik őt kritizálják, nem ismerik a teljes munkásságát, maximum 1-2 dalát, balhés embernek tartják, és ennyi. Ezen ma már könnyen túl tud lépni. Úgy gondolja, mindig azt kell megnézni, ki az, aki kritizál. Ha olyasvalaki, aki saját maga nem tud felmutatni semmit, az nem érdekli.

A hozzáállását a Kossuth-díja egyáltalán nem változtatta meg, ha nem lenne, akkor is ugyanígy zenélne tovább, mert neki ez az útja. A kedvenc dala a 8 óra munka, nincs olyan koncertje, hogy kihagyná. Eleinte nem is hitte, hogy ilyen sikeres lesz a szerzeménye, még egy kicsit szégyellte is, de aztán megmutatta a feleségének és a zenekarnak, és mindenkinek tetszett. A Beatrice legikonikusabb slágerévé vált.