Film készül Kozso életéről

Bulvár

Az énekes szerint a film olyan izgalmas lesz, mint a Bohém rapszódia, csak sober-ben.

Kozso a Nők Lapjának adott interjújában mesélt az életéről, többek között arról is, hogy sokan nem tudják, de külföldön is sikeres. Már húsz éve ír dalokat Amerikában, Franciaországban élő hírességek számára, de, itthon mint Kozso és az Ámokfutók van rekflektorfényben. Szerinte ez így van jól, de hamarosan eljön az ideje és egy életrajzi könyvben mindent elmond és megmutat.

Kozso elmondása szerint folyamatosan alkot és ezt nem tudja megállítani. A könyv lassan el is készül, sőt, film is várható belőle.

Túl vagyok két agyvérzésen, egy kettétört gerincen, 38 nap börtönön, ahová tévedésből kerültem… Ott például százharmincnyolc festményt csináltam. Annyira abnormális és ijesztő volt a szituáció, hogy ebbe menekültem. Ezek mind olyan események fordulatok, izgalmak, hogy valami elképesztő. Aztán ott van a szakmai életem a csapataimmal, a botrányok, a magánéletem a barátnőimmel. Olyan izgalmas lesz a filmem, mint a Bohém rapszódia, csak sober-ben.

– mondta Kozso a filmről, mely várhatóan a következő egy-két évben készül el. Szerint az élete filmvászonért kiált: harminchét és félmilliós lemezeladás van mögötte, huszonhét zenekara volt.

Csoda, hogy még létezem. Úgy kezdtem mindent, hogy annyi pénzünk volt, hogy csak kenyérre meg májkrémre futotta. Mindig meg kellett dolgoznom mindenért, de szerencsére működött

– nyilatkozta Kozso, aki nemcsak éli az életét, hanem értékeli is mindazt, amit kap és nem foglalkozik a kellemetlen megjegyzésekkel, amikkel őt illetik. Úgy érzi, próbálták őt múlt időbe tenni, de nem sikerült: itt van, az emberek még mindig szeretik őt és várják a dalait.