Milliókba és egy jogsiba fájt az Edda dobosának ittasan okozott balesete

Bulvár

Hetényi Zoltán tavaly májusban okozott balesetet, jogosítványát be is vonták, mert ittasan ült a volán mögé. Hamarosan azonban visszakapja a jogosítványát.

A dobos tavaly májusban a lízingelt autójával nekicsapódott az akkor még építés alatt álló kézilabdacsarnok építési területét határoló kerítésnek. A kocsi totálkárosra tört, és a kordon is javításra szorult – írja a Bors.

A baleset előtt sört fogyasztott Hetényi Zoltán, akinek a jogosítványát néhány nappal később el is vették. Októberben kaphatja vissza, amit már nagyon vár a rocker, mert nagyon megnehezítette az életét, hogy nem tud normálisan közlekedni.

Vonaton és BKV-n utaztam, taxit hívtam, illetve a céges autónk egy sofőrje vitt el ide-oda. Kemény időszak áll mögöttem. 30 évig vezettem egyfolytában, majd keddről szerdára azt mondták, hogy többé nem tehetem

– nyilatkozta a lapnak Hetényi Zoltán, aki szerint ez elég nagy szívatás volt, de belátja, hogy csak magának köszönheti és tanult is belőle.

A terheit még most is nyögöm, a kocsim után még 2,2 milliót ki kellett fizetnem a lízingcégnek. Most új autót kell majd vennem

– folytatta a zenész, aki azóta csak alkoholmentes sört fogyaszt.

Fotó: edda.hu