Moldova György

Megszólalásig hasonlít Moldova Györgyre eltitkolt gyermeke

Bulvár

Kiderült, Moldova Györgynek a két lánya mellett van egy fia is. Amíg a két lányát rajongásig szerette, fiával soha nem találkozott.

A közvélemény számára most kiderült titok a művészvilágot egyáltalán nem lepte meg, ott nagyon is jól ismerték a Kossuth-díjas író fiának édesanyját, aki színésznőként dolgozott. Moldova György azonban vele soha nem kötött házasságot, és közös gyermeküket sem ismerte el.

Ők ketten a filmgyárban ismerkedtek meg annak idején. Vonzó, csinos, érdekes nő volt, Moldova sem tudott ellenállni neki. Azt is mondhatnám, heves, érzelemdús kapcsolat volt az övék, amelynek aztán meg is lett a gyümölcse: a közös fiuk

– mesélte a Blikknek egy szakmabeli, aki szerint Moldova számára fontosabb volt akkoriban a családja, mint ez a szenvedélyes viszony, melyből 36 évvel ezelőtt egy kisfiú született. A neve Moldova György Dávid és a megszólalásig hasonlít az édesapjára. Ők ketten azonban soha nem találkoztak.

A hírek szerint születése után nem sokkal elvitte Moldova György Dávidot az édesanyja a bíróságra, hogy az író is lássa őt, de ő kikérte magának, hogy bármi köze lenne hozzá, nem akarta a gyermeket. Gyerektartást azonban amíg tanult a fiú, tisztességgel fizetett utána, de személyes kapcsolat soha nem alakult ki közöttük, pedig le sem tagadhatnák egymást: a marketingesként dolgozó fiatal állítólag kiköpött édesapja.