Tóth Andi

Gyanús jel? Marics Peti Tóth Andi nélkül ment el a Dancing with the Stars-ba

Bulvár

Másfél hete tartja lázban a hazai közvéleményt, vajon tényleg Tóth Andi volt-e az az énekesnő, akire bedrogozva, karjain sérülésekkel talált rá a rendőrség.

Az énekesnő azóta sem védte meg magát, igaz, a menedzsere állítja, nem róla van szó, de a pletykák szerint mégis Andi lehet az érintett hölgy.

Párja, Marics Peti ráadásul szombaton nélküle jelent meg a TV2 stúdiójában, ahol az is kiderült, az énekesnő nem tud ott lenni jövő héten a visszatérő versenyzők között a Dancing with the Stars élő felvételén, pedig ő volt a győztes… – írja a Bors.

Volt táncpartnere, Andrei Mangra különös fotót tett közzé Instagramján: fekete szívecskékkel jelezte neki, hogy ugyanúgy kedveli őt, mint eddig.

A kommentelők szerint gyanúsak a jelek. Köztudott például az is, hogy Andi maga beszélt arról nem sokkal az eset előtt, hogy nincs jól lelkileg, és azt is sokan furcsának tartják, hogy nem védi meg magát, pedig szokása “fröcsögő”, szókimondó videókat közzétenni, ha valami igazságtalanság éri. Azt is észrevették a követői, hogy többnyire régebbi képeket posztol magáról, az újak pedig mind olyanok, amiken nem látszik a karja, ami szerintük arra utal, tényleg ő lehetett az, aki kárt tett magában.

Ezek persze lehetnek puszta véletlenek is, de nagyon sokan bíznak abban, hogy végre kiderül az igazság.