Vitray Tamás

Újra szerelmes Vitray Tamás

Bulvár

Három évvel azután, hogy ő és Kállay Bori 30 év házasság után elváltak, ismét rátalált a szerelem a 90 éves televíziós legendára.

Vitray Tamás kora ellenére nagyon aktív, itthon és Svájcban is dokumentumfilmet készít egy régi kolleganőjével, és mint kiderült ez a titokzatos hölgy lett a párja is – írja a Blikk.

Kapcsolatukra egy születésnapi buli szervezéséből derült fény. A hölgy ugyanis titokban bulit szeretett volna szervezni Vitray számára, a meghívottak között azonban volt, aki nem ismerte őt, és gyanakodni kezdett.

Nagy gonddal, titokban szervezte a bulit, mígnem a születésnapom előtt tizenkét nappal felhívott Gyárfás Tamás. Azt mondta: “Tamás, ne haragudj a zavarásért, egy nő felhívott, nem ismerem, a nevét sem jegyeztem meg, de azt mondta, szervez neked egy bulit és szeretne engem is meghívni. Tényleg lesz ilyen bulid?”

– mesélte Vitray Tamás, aki így tudta meg, hogy a szerelme meglepetés bulit szervez neki a Vígszínházban, ahol a kollégái, a barátai és a tanítványai köszöntötték fel őt születésnapja alkalmából.