Tóth Gabi

Elköltözik Budapestről Tóth Gabi

Bulvár

Az énekesnő úgy érzi, sokkal jobb helye van neki és családjának is vidéken.

Az énekesnő Tapolcáról került fel Budapestre fiatal korában, amire nagyon vágyott, hiszen látta, ott mennyivel nagyobb kulturális lehetőségek vannak, de mégsem érezte jól magát a fővárosban. Mintha egy másik bolygóra került volna.

Olyan voltam, mint Zsákos Frodó A Gyűrűk Urából. Elindultam Budapestre a csomagolt szendvicsemmel egy kis közösségből, a tanúhegyek őrzéséből, vonattal, négy és fél órát zötyögve. Mintha Amerikába indultam volna

– mesélte Tóth Gabi a hot! magazinnak, szavait a Blikk írta meg. Az énekesnő leszállva a Déli pályaudvaron azt érezte, hogy rászakadt az egész világ és nagyon megijedt. Szerencsére ott volt vele a testvére, és az akkori nagy Megasztárosok, Dér Heni és Szabó Leslie is, velük lakott együtt, ami könnyített a helyzetén. Ők vitték el őt olyan helyekre, ahol zenészekkel ismerkedett meg, olyanokkal, akik értették őt.

Most a családjával azonban úgy döntöttek, ideje otthagyni Budapestet.

Vidéken szeretnénk lakni, ahol az ismerőseim nagy része él, ahol lovasprogramok vannak, képzőművészet, ahol fontosak a gyökerek, amiket át tudok adni. Ami olyan, amit én hoztam otthonról

– nyilatkozta Tóth Gabi, aki azt is elárulta, bíznak abban, hogy két-három éven belül új taggal, Hannaróza kistestvérével gyarapodik majd a családjuk vidéken.