Csepregi Éva és Szijjártó Péter

Puzsér Róbert szerint Csepregi Éva nem szokott politizálni, de benyalni azért tud

Bulvár

Az énekesnő néhány napja beszélt arról, hogy mennyire lenyűgözi őt Szijjártó Péter munkabírása és kitartása. Ezt Puzsér sem hagyhatta szó nélkül.

A Neoton Família énekesnője a fideszes Mandinernek adott interjújában árulta le, mennyire csodálja a külügyminisztert, és arra is fény derült, az érzés kölcsönös: Szijjártó Péter is rajong az énekesnőért.

Nekem nagyon hízelgő, hogy van egy fiatalember, aki még csak kisgyerek volt a Neoton nagy sikerei idején, ennek ellenére szereti a zenénket. Lenyűgöz Szijjártó Péter munkabírása és a kitartása

mondta korábban Csepregi Éva, aki úgy látja, a külügyminiszter folyamatosan úton van és rengeteget dolgozik. Hízelgő szavait nem tudta szó nélkül hagyni az ország kritikusa, Puzsér Róbert. A Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában ezt mondta:

Csepregi Éva nem szokott politizálni, de benyalni azért tud.

Majd arról beszélt, hogy ennek a politikai kurzusnak az elitjéhez ilyen egyszerű csatlakozni – írja a propeller. Puzsér Róbert felhívta a figyelmet arra, hogy Csepregi Éva a rendszerváltás előtti karrierjét annak köszönheti, hogy a komcsi rendszernek nyalt. Most pedig, hogy kvázi átállt a jobb oldalra, azzal a gyanúval él, ezt is csak a sikerei érdekében teszi az énekesnő.