Gerard Piqué

Kórházba került Gerard Piqué szerelme

Bulvár

A 22 éves Clara Chía Martí nem bírja a körülöttük kialakult felhajtást. Rosszul lett és kórházba kellett vinni.

Shakira exférje, Gerard Piqué nemrég megosztotta első közös fotójukat is közösségi oldalán, ezzel is bizonyítva, nyilvánosan is felvállalja szerelmüket. Botrányosan kezdődő kapcsolatuk már-már idillinek tűnik.

Az Index azonban megírta, a múlt hétvégét a Pireneusokban, Cerdanyában töltötték az exfutballista magas hegyi nyaralójában, kirándultak, bicikliztek és azt tervezték, este elmennek egy katalán rockzenekar koncertjére is, de erről végül lemondtak, mert Clara nem érezte jól magát. Mivel állapota nem javult, hétfő délután beszállították őt egy barcelonai magánklinikára, ahol kiderült, mi baja a fiatal lánynak: pánikrohama van.

A bulvármédia a jelek szerint olyan intenzitással követi Gerard Piqué és Clara Chía Martí kapcsolatát, hogy azzal már nem tudott megbirkózni a mindössze 22 éves lány. Vele ellentétben a napokban 46. születésnapját ünneplő világhírű énekesnő, Shakira elképesztő támogatottságnak örvend, legutóbbi dalát, melynek szövegét volt férje és annak egykori szeretője ihlette, már több mint 240 millióan nézték meg YouTube-on.