Dér Heni

Dér Heni elveszítette első kisbabáját

Bulvár

Az énekesnő decemberben jelentette be, hogy ismét állapotos: kisfiuk mellé hamarosan érkezik a kistesó, egy kislány.

Dér Heni a hatodik hónapban jár, várandósságáról és érzéseiről az Istenhegyi Géndiagnosztikai központnak egy exkluzív interjúban mesélt. A 37 éves énekesnő elárulta, kis különbséggel szerettek volna testvért Beninek, aki májusban lesz kétéves.

Nem vagyunk már húszévesek, az én biológiai órám is véges, így nem volt kérdés, hamar jöjjön-e a második baba

– mondta az énekesnő, aki tudja, hogy a kis korkülönbség miatt kicsit nehezebb lesz a dolguk, de azt szerették volna, ha a testvérek együtt tudnak felnőni. Úgy érzi, szerencséjük volt.

Mivel tudom, milyen sokaknak van ma nehézsége a baba érkezésével, nem szeretem hirdetni, hogy nekünk viszonylag könnyű út jutott. Mondom ezt úgy, hogy a legelső babánk szivárványbaba volt, sajnos méhen kívül tapadt meg, így nem maradt velünk. Utálom, mikor azt mondja valaki, engedd el, ne görcsölj rá, mert ezt nem lehet kívülről irányítani. De hiszem, hogy legbelül van befolyásunk a történésekre

– árulta el Dér Heni, akit a nőgyógyásza megnyugtatott, hogy minden rendben lesz, ha visszaáll a szervezete, próbálkozzanak csak nyugodtan. A kisbabája elvesztése után három hónappal meg is fogant Bendegúz, majd miután abbahagyta a szoptatását, ismét teherbe esett. Hamarosan érkezik a második kisbabájuk is. Heni és férje nagyon szerették volna, ha második gyermekük kislány lesz, így óriási volt az örömük, amikor a gender bulin kiderült, valóban kislánnyal bővül a családjuk.