Gombos Edina

Bochkor Gábor megharagudott Gombos Edinára

Ország

Kilenc évvel a megszűnése után idén július 9-én újra együtt hallhattuk a Retro Rádióban Bochkor Gábort, Boros Lajost és Voga Jánost. A  nosztalgiaadásra azonban nem hívták meg Gombos Edinát, holott több mint 11 évig dolgozott együtt Bochkorral, ő is tagja volt a Bumerángnak.

A július 9-ei élő adásban telefonon kapcsolták Baji Anitát, aki a Bumeráng szerkesztője volt, Gombos Edinát azonban nem keresték meg, pedig hosszú éveken át dolgozott a csapattal hírszerkesztő-hírolvasóként.

A Sláger Rádiótól akkoriban vették el a frekvenciát, és akkoriban szűnt meg a rádió, amikor megszületett a kislányom, így én is munka nélkül maradtam. Igaz, nekem akkor ott volt a pici baba, és érkezett azonnal egy felkérés is a TV2-től, akkor indult a FEM3 csatorna. Azt az ajánlatot kaptam, hogy legyek az új csatorna arca, a fő egyénisége, ami nagyon hízelgő volt abban a nehéz időszakban, amikor megzuhantam attól, hogy a rádió egyik napról a másikra megszűnt, ezért elvállaltam.

Erről Edina az ITT VAN AMERIKA! című YouTube-csatornáján beszélt. Amíg Bochkorék kaptak egy új ajánlatot egy másik rádiótól, addig Edinát nem keresték meg, csak már később, amikor Edina erre felhívta Bochkor Gábor figyelmét.

Ő nyilván mondta a rádióban, hogy keressenek meg engem, de sem az ajánlat, sem a kommunikáció nem olyan volt, hogy a tévés ajánlatot eldobjam – mert nyilván a kisbaba mellett a kettő együtt, rádiózás és televíziózás nem működött volna. Én a tévét választottam, és ebből lett egy sértődés.

Gombos Edina szerint emiatt a régi megsértődés miatt nem hívták meg őt az idei nosztalgiaműsorba, hiába dolgozott ott 11 éven át. Az egykori haza műsorvezető 2015 óta Floridában él férjével, Albertóval és két gyermekükkel.