Pick Aréna

A Pick Aréna szurkolói zónájában kiegészítő programokkal és szolgáltatásokkal emelik a mérkőzések hangulatát

Sport

Az OTP Bank – Pick Szeged Kézilabdacsapat, valamint a 30 éve névadó szponzor PICK mostantól színes kiegészítő programokkal és szolgáltatásokkal emeli új szintre a helyszíni szurkolói élményt és fűzi még szorosabbra márkaszponzori együttműködését.


A szegedi kézilabdamérkőzésekre kilátogatóknak az Aréna előtti szurkolói zónában parkoló Food Truck-on PICK-szendvicseket, hot dogokat és kávékat szolgálnak fel. A meccsre való ráhangolódásról és a jó hangulatról DJ is gondoskodik,  a szünetben pedig vetélkedők, félidei játékok, valamint értékes termék- és pénznyeremények teszik még vonzóbbá a mérkőzést.

A meccsek közötti időszakban a két márka közösségi felületein és helyi rádióban meghirdetett nyereményjátékokban belépőket, valamint novembertől kezdődően rendszeres időszakokban megszervezett, exkluzív arénalátogatást nyerhetnek a résztvevők. Az ottlét során a játékosokkal is találkozva ismerhetik meg a kézilabdásoknak otthont adó Arénát, szurkolók által egyébként nem látogatható területeit, mindennapi életét. A játékokban résztvevők számára a szegedi PICK gyár is megnyitja kapuit, amire a Covid-járvány óta nem volt precedens. Itt lehetőség nyílik találkozni a PICK szalámimesterével és betekinteni az ikonikus PICK Téliszalámi-gyártás kulisszatitkaiba.

„Olyan élményt szeretnénk nyújtani a kézilabdameccsekre kilátogató szurkolóknak, amiért érdemes kimozdulni otthonról. Nem titkolt célunk, hogy ebbe a helyszíni szurkolói élménybe ne csak a meglevő, lojális szurkolókat, hanem újakat is bevonjunk. Hosszú távon szeretnénk elérni, hogy a kényelmet előnyben részesítő kanapérajongók is kimozduljanak otthonról, sőt sokkal több fiatalt és családot szeretnénk látni közösen szurkolni a lelátókon. Legyen a sport és a szurkolás generációkon átívelő igazi közösségi élmény, amit a PICK termékei még  felejthetetlenebbé tesznek” – mondta el Szokolai Júlia, a Bonafarm húságazatok stratégiai és marketingigazgatója a PICK képviseletében.