Tóth Andi

“Szétrúgom a segged!” – Tóth Andi beszólt egy követőjének, aki azt állítja, ő és Marics Peti kibékültek

Bulvár

Egyaránt sokkolta Tóth Andi és Marics Peti rajongóit a hír, hogy a szerelmesek szakítottak. Sokan bíznak még a békülésben, sőt, valaki meg is van róla győződve, hogy ez már meg is történt.

A ripost vette észre, hogy a csinos énekesnő Instagram-oldalán nemrég egy felettébb furcsa komment tűnt fel.

Igen, igaz a hír, Andi meg Peti kibékültek! Nem véletlen nem törölték le a képeket! TikTokon is követik egymást, az egész szakítás kamu volt! De nem baj, csak kérlek, Andi, becsüld meg végre Petit, mert ő feláldozott érted mindent, te meg hisztizel, ha elmegy inni, meg ilyenek… inkább örülj neki, hogy egy ilyen jó pasi lehet melletted, szóval sokáig nektek! Csak értékeld azt, aki melletted van!

– írta valaki Andinak maricspet26 felhasználónévvel. A hozzászólás nem kerülte el az énekesnő figyelmét sem, nem aprózta el, kemény szavakkal vágott vissza a rejtélyes követőjének.

Szia! Szeretnélek megkérni, hogy hagyd abba a zaklatást, illetve a nem valós, általad kitalált storyk terjesztését, Instán, Facebookon, Redditen, ne írj többet, ne jelölgess, ne mocskold a nevem, mert A: szétrúgom a segged B: feljelentelek! Szempillát vegyél! pusz

– reagált a kommentre Tóth Andi, aki nemrég vált egy műszempillával foglalkozó cég nagykövetévé és saját kollekciót is kapott. Válaszának végén erre utalt.