Zörgő János

Zörgő János nyerte az idei Séfek séfe főzős műsort

Bulvár

Péntek este véget ért a TV2 sikeres főzős tehetségkutató műsora, a Séfek séfe, melyet Vomberg Frigyes versenyzője, a piros csapat tehetsége, Zörgő János nyert meg.

Jani 12 éves korában szeretett bele a szakmába, azért is jelentkezett a műsorba, hogy példaképétől, Vomberg Frigyestől tanulhasson. Az ásotthalmi fiatalember a Blikknek mesélte el, hogyan indult el a főzés útján.

12-13 éves lehettem, amikor azon a nyáron a szüleim nagyon sokat dolgoztak, nem volt idejük semmire, én pedig arra gondoltam, miért ne adhatnám vissza nekik azt a sok jót, amit tőlük kaptam. Úgy döntöttem, főzök nekik én, hogy ezzel is segítsek

– mesélte Zörgő János, aki persze kikérte édesanyja tanácsait, mit hogyan is kell csinálni. Annyira jól sikerült az első étele, hogy egész nyáron ő főzött a családra, innentől kezdve pedig egyértelművé is vált számára, hogy ha felnő, szakács lesz.

János jelenleg az egyik fővárosi étterem séfhelyettese, de nagy tervei vannak a 10 millió forintos nyereményével.

Van egy álmom, amely a közeljövőben, az elkövetkező öt évben beteljesülne, ez pedig az, hogy szeretnék privát séfként dolgozni, amihez eszközöket, gépeket kell vennem

– árulta el, de azt is elmondta, a pénzből az esküvőjére is szeretne költeni, nyáron kérte meg ugyanis párja kezét.

Fotó: Instagram/janoszorgo