Jön a VI. hajdúszoboszlói modellező élménynap

Helyi hírek

Hajdúszoboszlói modellező élménynap lesz a hajdúszoboszlói Extreme Airfield Hajdúszoboszló nevű modellrepülőtéren május 13-án.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak az Extreme Airfield Hajdúszoboszlói modellpályára egy izgalmas családi rendezvényre!

Interaktív programjaink megvalósulásával az eddigi modelltalálkozóktól eltérően nem csak a modelleké és a modellezőké lesz a főszerep. Egyesületünk összeállított egy komplex interaktív programcsomagot, amelynek köszönhetően a modelltalálkozóra kilátogató gyermekek és felnőttek aktívan is belekóstolhatnának a modellezés világába. Célunk, hogy a rendezvény ideje alatt folyamatosan lehetőséget biztosítsunk aktív modellezésre, bevonva a kilátogató lakosságot, turistákat, hogy a családok tartalmas és kreatív módon tölthessék el idejüket. Interaktív programjaink minden esetben tapasztalt modellező közreműködésével zajlanak! A programokban használt távirányítású eszközök nem játékok, hanem üzembiztos, minőségi RC modellek.

Kiállított modelljeinkről szakembereink információkat, a modellezés szabályairól felvilágosítást nyújtanak a rendezvény teljes ideje alatt. A rendezvényen a családok minden tagjának biztosítunk kikapcsolódási, feltöltődési lehetőséget. Interaktív programjaink felnőtteknek, gyermekeknek, izgalmas szülő-gyermek csapatfeladatokkal nagy mértékben hozzájárulnak az ügyesség, a koordináció, a koncentráció és a finom motorika fejlesztéséhez.

Idén újra megrendezésre kerül, immár 6.alkalommal az RC modellnap a hajdúszoboszlói Extreme Airfield Modellpályán! Szokás szerint földi és légi távirányítású modellek kiállítása, bemutatói, börze és gyermekprogramok várják az érdeklődőket. Előző napon kerül megrendezésre a 2018 évi Alfa Romeo találkozónk, igény szerint ingyenes sátorhellyel szolgálunk a teljes hétvégi programon résztvevőknek. Mindkét esemény részletes programja hamarosan megosztásra kerül.
2018 május 13 RC modellnap

Helyszín

Extreme Airfield Hajdúszoboszló
4200 Hajdúszoboszló Bajcsy-Zsilinszky út vége