Joshi Bharat

Válik Joshi Bharat

Ország

31 év házasság után válik feleségétől, Csillától a Life TV kedvelt műsorvezetője, Joshi Bharat.

Joshi Bharat és felesége évek óta küzdöttek, hogy megoldják a problémáikat. Joshi felesége, Csilla néhány évvel ezelőtt el is árulta, hogy válságban van a házasságuk, de azon dolgoznak, hogy rendbehozzák azt. Akkor úgy tűnt, sikerrel jártak, most azonban mégis a válás mellett döntöttek.

A Blikk szerint az elmúlt másfél év az ő kapcsolatukat is nagyon megviselte, felerősödtek a felszín alatti problémák a karantén összezártsága alatt, és nem láttak más megoldást, mint hogy pontot tegyenek kapcsolatuk végére. A válókeresetet Joshi Bharat adta be, aki így erősítette meg a hírt a lapnak:

Igen, valóban válunk, és a válópert én indítottam el. Az egymás iránt érzett legnagyobb tiszteletben kellett kimondanunk azt, hogy ez a házasság már nem működik. Ezt mind a ketten tudomásul vettük, de az sosem változik, hogy Csilla továbbra is a lányom édesanyja marad.

Joshi Bharat nem részletezte a szakítás okait, de annyit a lapnak még elárult, nem hirtelen döntés eredménye volt az, hogy 66 évesen új életet kezd és a válásban látta az egyetlen megoldást. Eljutottak arra a pontra, hogy hosszú távon ez szolgálja az érdeküket és csak így tudnak továbblépni és egy idő után újra teljes életet élni.

Fotó: Fem3